SoftUni România Blog: Învață Programare

Lecții gratuite de programare, antrenamente, cursuri, videoclipuri (Java, JavaScript, Python, C#, PHP, C++) de la SoftUni

FreeProgrammingSoftware EngineeringTrainings

Cum să vă pregătiți pentru cursurile la SoftUni – câteva sfaturi

Acest articol  conține informații suplimentare care vă pot fi de folos dacă doriți să fiți complet pregătiți pentru primul vostru curs la SoftUni.

În urmă aplicării Dvs. de succes, veți primi un email de aprobare o zi după data limită pentru aplicare. Emailul va conține următoarele informații:

  • Programul sesiunilor
  • Instrucții detaliate privind instalarea software-lui pe care îl veți folosi în timpul cursului

1. Care sunt cerințele pentru laptop / calculator?

Este recomandat ca calculatorul sau laptopul să aibă următoarele caracteristici sau caracteristici similare:

– SSD >= 120GB

– 8GB RAM

– Procesor i3, i5, i7 sau cel puțin de generația a cincea 

– În cazul în care utilizați Windows, vă recomandăm să utilizați Windows 10

Un calculator cu caracteristici mai mici de asemenea ar funcționa, dar în acest caz este posibil să apară întârzieri în funcționarea software-ului specializat. 

2. Cum să-mi pregătesc laptopul / calculatorul pentru curs?

Vă recomandăm să instalați software-ul necesar (IDE) înainte de începutul cursului, urmărind instrucțiunile trimise prin email. Dacă întâmpinați  probleme legate de instalare, ne puteți contacta în grupul de Facebook sau pe sli.do

3. Când și unde se vor desfășura sesiunile de training?

Sesiunile se vor desfășura live, pe platforma interactivă a SoftUni pe care o puteți accesa apăsând butonul “Go to Learning” din interiorul fiecărei lecție, înainte de începutul sesiunii. La final, veți primi acces la înregistrările video ale lecțiilor și exercițiilor, precum și la toate informațiile din interiorul platformei.

4. Ce este sli.do?

Sli.do este platforma atașată  cursurilor video prin care puteți contacta trainerii și asistenții și să vă puneți întrebările legate de sesiunea de training. Puteți solicita ajutorul acestora cu privire la o anumită problemă și veți primi un răspuns cât mai repede posibil.

Ultimul, dar nu cel din urmă, aduceți-vă motivarea, fiindcă aveți nevoie de aceasta, împreună cu dorința voastră de a învăța cu tenacitate pentru a îndeplini scopul acestui curs și să vă atingeți obiectivele personale!